Energie certificaat

Naast het verplichte deel certificeren is er ook een vrijwillig deel maatwerk advies. Het maatwerk advies geeft naast een certificaat ook advies voor duurzaam energieverbruik van de woning. Maatregelen zoals na-isoleren, plaatsen van HR isolatieglas of vervangen van de verwarmingsinstallatie worden in varianten aangeboden. Naast deskundige advies over energiebesparende maatregelen worden ook de terugverdien tijden berekend. Zo ziet u in een oogomslag na hoeveel tijd u uw investering terug heeft verdiend.

De Nederlandse overheid verplicht vanaf 1 januari 2008 een Energie Prestatie Certificaat bij iedere woningoverdracht. Dit betekend dat u als verkoper of verhuurder van een woning zorg moet dragen voor een EPA-Certificaat bij overdracht van uw woning. Dit certificaat geeft aan in welke energieklasse de woning zich bevindt, het zogenaamde energielabel.


Naast het EPA-Certificaat is er ook een maatwerk advies. Hierbij zit standaard een certificaat, maar krijgt u ook een uitgebreide rapportage met energie besparende maatregelen, de kosten van de maatregelen en terugverdientijd hiervan.

WelkomWelkom.html
Bouwkundige checkBouwkundige_keuring.html
Oplevering checkOplevering_keuring.html

Energie check

Energie advies  

ZakelijkZakelijk.html

Onafhankelijk, dus objectief.

Tarieven inclusief alle kosten.

Snelle uitvoering.

Heldere rapportages.

Standaard NHG rapport.

NHG erkend.

Rapportages met conditiemeting.

Keuringen verzekerd.