Bouwkundige check

Onafhankelijk, dus objectief.

Tarieven inclusief alle kosten.

Snelle uitvoering.

Heldere rapportages.

Standaard NHG rapport.

NHG erkend.

Rapportages met conditiemeting.

Keuringen verzekerd.

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe woning.


Zelfs bij een nieuwbouw woning is het niet ongebruikelijk om gebreken aan te treffen. Wij kunnen u bijstaan tijdens de (voor)oplevering, om eventuele ongewenste verrassingen, na het betrekken van de woning, te voorkomen. Hiertoe bieden wij u de mogelijkheid voor een vooroplevering en/of eindopleveringMet de energie check zet u uw eerste stap naar een energiezuinige woning.


Met de energie check krijgt u betrouwbare informatie over de energiezuinigheid van uw woning. Met dit advies kunt u bekijken wat de mogelijkheden voor energiebesparing en dus concrete maandlasten verlaging zijn.


En met de tijdelijke subsidies van de overheid is z’n energie check nu extra aantrekkelijk!Energie check

Woning kopen? eerst even laten checken!


Het kopen van een woning is geen alledaagse bezigheid. Met de interesse voor een bouwkundige check heeft u in ieder geval een belangrijke, eerste stap gezet naar een weloverwogen aankoop van uw droomhuis. Het is altijd verstandig vooraf zekerheid te hebben over de bouwkundige staat ervan. Bouwkundige problemen kunnen immers grote financiële gevolgen hebben! Neem dus geen onnodige risico’s want een zogenaamde “kat in de zak” is snel gekocht. Ook u kan dit overkomen wanneer u te goeder trouw bent en de bouwkundige staat van de te kopen woning niet laat onderzoeken.


Wij controleren nauwkeurig de totale bouwkundige staat. Mogelijke gebreken aan vloeren, dak en gevelconstructies komen daardoor tijdig aan het licht, maar bijvoorbeeld ook de aanwezigheid van betonrot, asbest en houtworm. Met de extra zekerheid van een bouwkundige check wordt u in ieder geval volledig geïnformeerd. Zo voldoet u aan uw (wettelijke) onderzoeksplicht en sluit u eventuele latere discussies uit. Bovendien ondersteunt het rapport u bij de aanvraag van een financiering.Welkom

Bouwkundige checkBouwkundige_keuring.html
Oplevering checkOplevering_keuring.html
Energie checkEnergie_Prestatie_Certificaat___Advies.html

Oplevering check  

ZakelijkZakelijk.html

Aankoop check

Verkoop check

Voor oplevering

Eind oplevering

EPA-Certificaat

EPA-Advies

Zwam check

Kwaaitaal / Manta check

Spouw check

Dak check

Expertises

Nul metingen NEN 2580